TAPAHTUMAT SUORANA LÄHETYKSENÄ

Liikkuvan studiomme ja monipuolisen kuvauskalustomme lisäksi meiltä löytyy myös äänitys- ja esityskalustoa

Livelähetykset

Monipuolinen ja joustava kalustomme mahdollistaa tapahtumasi tarpeiden mukaisen tuotannon

Videokuvaus ja editointi

Livelähetysten lisäksi tuotamme esittelyvideoita, mainoksia sekä muistojen ja tapahtumien tallennusta

ESIMERKKEJÄ TUOTANNOISTAMME

Asiakkaitamme tähän mennessä

Valmet Oyj  ●  Visit Savonlinna  ●  Laivayhtiö Otukka  ●  Suomen Luonnonsuojeluliitto  ●  Rajupusu Leader  ●  Suomen Keskusta  ●  Savonlinnan Kaupunki  ●  Sulkavan Suursoudut  ●  Savonlinnan Hankekehitys Oy  ●  Janze Oy  ●  Yksityishenkilöt ja yksityistapahtumat 

 

Mitä on videostriimaus?

Videostriimaus tarkoittaa videokuvan lähettämistä suorana lähetyksenä internetin välityksellä. Kuvan mukana saadaan kulkemaan luonnollisesti myös ääntä. Oma liikkuva studiomme mahdollistaa televisio-ohjelman kaltaisen lähetyksen suoraan tapahtumapaikalta.

Lähetys levitetään esimerkiksi YouTuben kautta. Mikäli asiakkaalla ei ole omaa levityskanavaa, siihen voidaan käyttää Viihdelinnan omaa, Viihdelinna Live YouTube-tiliä. Suunnittelemme lähetyksen etukäteen kanssanne ja hoidamme valmistelutyöt.  Lähetyksen saa halutessaan näkymään avoimesti kaikille tai piilotettuna yksilöidyn linkin taakse.

Lähetystä voi katsoa älytelevisiolla, tietokoneella, alypuhelimella, täppärillä tai millä tahansa internetiin yhdistetyllä medialaitteella. Lähetystä ei myöskään tarvitse olla katsomassa heti sen alussa, vaan se tallentuu sitä mukaa kun lähetys jatkuu ja katselun pääsee aloittamaan alusta milloin vain.

OTA YHTEYTTÄ

 

myynti(at)viihdelinna.fi

0451571741

Pappilankatu 3
57100 Savonlinna